رتبه موضوع
- 0 رای - 0 میانگین
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
مرگ بر صدا و سيما !!!
|
| نویسنده |
پیام |
lady pnu
Registered
تاریخ ثبت نام: شهر ۱۳۸۸
اعتبار: 0
درجه: 5
ارسال در روز: 14 / 106
فعاليت در روز: 14 / 266
تا درجه بالاتر: 27%
|
مرگ بر صدا و سيما !!!
من كه ديگه داره حالم بهم ميخوره از اين جانب داري صدا سيما شما رو نميدونم . گرچه توي اين مدت پس از انتخابات تايپيكهاي خوب زيادي در اين مدت ديدم ولي در مقابل جنايت نرم و مخملي !!! كه صدا و سيما داره انجام ميده اصلا" قابل مقايسه نيست تو رئ خدا ببينيد اون از مناظره موسوي . احمقي نژاد كه بعدا" تمام كارشناسان و اهل فن در مورد كيفيت بد ميكروفون و جا گذاري اون در مكاني كه صداي موسوي رو با لرزه پخش ميكرد صحه گذاشتند (شايدم موسوي اون موقع هاله نور رو دور كله احمقي نژاد ديده بود كپ كرده بود بيچاره !!!) اونم از پخش مستقيم مراسم جشن هواداران بسيجي و احمق گاگول احمقي نژاد كه از شبكه يك وخبر . اونم از دفاع همه جانبه آقا از اين يارو كه طبق معمول پخش مستقيم بود. و در ادامه پخش دادگاههاي مزخرف و پوچه متهمان انتخابات كه هر كدوم واسه خودشون يه طومار نوشتن ما اليم بليم جيمبليم ..... و خيلي اتفاقات ديگه كه شما بهتر از من ميدونين . اما اينارو نوشتم تا به اينجا برسيم كه اينو بگم كه ديگه صبر و حوصلم تموم شد با پخش اين آگهي شركت سروش در رسانه به اصطلاح ملي كه CD سخنراني پدر ...دكتر ازغدي كه بنام فتنه دادن بيرون ( كه ديگه اين احمق ميشناسينش ) كه بنام حضرت علي به حوادث پس از انتخابات اشاره ميكنه و صبح تا شب از شش تا شبكه در حال پخشه واسه فروش در نمايندگيهاي اون .
من فقط احساس خطر كردم ! كه گفتم . اميدوارم تمام شما دوساتن عزيز و كار بلد از دنياي وب براي تحت فشار قرار دادن اين رسانه استفاده كنيد تا بالاخره بازتابشو ببينيم
ننگ ما ننگ ما صدا و سيماي ما
|
|
| ۷-۲۶-۱۳۸۸ ۰۱:۰۹ عصر |
|
تشکر شده توسط : |
|